Massages

Ontspanningsmassage:
Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Laad jezelf op met een ontspanningsmassage en zorg dat de stress van je afglijd. Een massage kan een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals:
• Chronische pijn
• Stijve (nek)spieren
• Hoofdpijn en migraine
• Rugpijn
Ook al heeft u geen last van (chronische) pijntjes, een ontspanningsmassage is sowieso goed voor uw lichaam. Zo zult u na afloop merken dat u meer energie heeft. De massage verbetert de bloedcirculatie, de afvoer van afvalstoffen, het immuunsysteem en zorgt bovendien voor sneller spierherstel. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor een mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief, omdat het lichaam deze ontspanning opslaat.

Hotstonemassage:
Onze hotstonemassage is een combinatie-behandeling waarbij de ontspanningsmassage wordt verrijkt met warme gladde basaltstenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt tussen de 45-50 graden. De warmte hiervan, dringt diep door in uw spieren en botten. Door de ultieme ontspanning verdwijnt de stress uit het lichaam en komt u mentaal tot rust.
Een hotstonemassage ondersteunt en herstelt uw lichaam, voert afvalstoffen af en brengt het lichaam weer in balans!

Zwangerschapsmassage:

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op moeder en kind. De massage is minder stevig en we ontwijken de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, bevorderd rust en slaap, zorgt voor een betere vochtafdrijving en verbeterd de bloedsomloop voor moeder en baby.
Tijdens deze massage kun je op een speciaal kussen liggen waarop je veilig tot aan het eind van je zwangerschap op je buik kunt liggen.

De zwangerschapsmassage kan ook bij u thuis uitgevoerd worden.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.